Om oss

Hos oss ska varje besök vara en upplevelse. Hit åker du inte för att du måste. Hit åker du för att du vill. Vi kan stolt presentera ett brett och varierande utbud av varumärken. Alltifrån väletablerade internationella designers, som Ralph Lauren till giganter inom svenskt mode som Filippa K och som pricken över i:et tidlösa klassiker som Busnel. Vi har dressade kläder, streetmode, fritidsmode, accessoarer och heminredning. Tre avdelningar för dam, herr och heminredning. Interiören har nu tillägnats en helt egen avdelning, där du finner detaljerna som förgyller hemmet.

Vi har öppet för dig, vardagar 10-18 och helger 10-16

EVENTS

Med jämna mellanrum anordnar vi speciella events. Det kan vara knutet till en kickoff, konferens eller event. I butiken kan vi kombinera shopping med en föreläsning och något gott att äta och dricka. Möjligheterna är enorma, endast fantasin sätter gränser. Kontakta oss så tar vi ett möte.

EN MILJÖ SOM INTE LIKNAR NÅGON ANNAN…

…är en klyscha som i det här fallet faktiskt är sann. Fabrikernas vackra byggnader har genom åren varsamt renoverats och utvecklats. Byggnaderna i kombination med den vackra naturen vid Sävelången ger en unik shoppingmiljö.

FRÅN BOMULLSSPINNERI TILL LIVSSTILSBUTIK

Allt har sitt ursprung från någon eller något. Nääs Fabriker har sitt från det unika läge som fabriken byggdes på 1833. Peter Wilhelm Berg förälskade sig i platsen vid sjön och såg stora möjligheter i vattenfallet som han utnyttjade till vattenkraft för att tillverka el till sitt spinneri. Där och då startade Nääs Fabriker resan från bomullsspinneri till företagscenter. För att förena familjen Bergs historia med framtiden vill vi på Bomullsfabriken skapa en plats där människor möts och inspireras.