Varumärken

Alla varumärken Accessoarer Dam Herr Inredning Okategoriserade Skor

amanda christensen

Amanda Christensen är ett anrikt svenskt accessoarmärke grundat 1885 som erbjuder prisvärda accessoarer för män och kvinnor som exempelvis halsdukar i sköna ullmaterial och slipsar i siden.

amor-lux

...

andersen-andersen

...

Becksöndergard

Med sin delade passion för entreprenörskap och accessoarer grundade Lis Beck och Anna Søndergaard BECKSÖNDERGAARD COPENHAGEN 2003.

Bergs Potter

Kvalitetskrukor att använda för att skapa härlig atmosfä ...

billi bi

Billi Bi:s historia startade 1936. De har ledorden kvalitet, kreativitet och ett gediget hantverk, vilket verkligen märks på deras fantastiska skor.

Blonde no 8

Snygga ytterplagg med det lilla extra.

buttero

Italienskt varumärke som funnits sedan 1974 handgjorda i Stabbia, Toscana. Buttero använder de bästa lokala vegetabiliskt garvat läder, vilket ålders vackert, som regionens vin. De har det italienska ögat för form, proportion och stil. Resultatet blir blandning av ren råhet och elegans.

By Malene Birger

By Malene Birger A/S har under sina åtta år nått en otrolig framgång med försäljning i uppemot 42 länder. Kläderna reflekterar Malene Birgers personliga stilkänsla, otvivelaktiga kunnande med betoning på detaljer.

Calvin Klein

Få märken är lika ikoniska som Calvin Klein och i dag är ...

circolo 1901

Italienskt varumärke som föddes i Puglia. En stil som o ...

Cornelia Webb

Cornelia designar smycken med kroppen och naturen som inspiration. Fantastiska smycken som häjer vilken outfit som helst.

eton

Since 1928 ...

Filippa K

Filippa K kännetecknas av en minimalistisk design med hög modegrad. Grundkonceptet består i att skapa plagg som utgör basen i din garderob.

Five Units

Hos Five Units finner du plagg med en innovativ materialmix, spännande mönster och otrolig passform. Kvinnan bakom Five Units är Carit Lövdal, bosatt och verksam i Köpenhamn.

Happy sweeds

Paraplyer man inte kan vara utan!   www.happyswee ...

hestra

I 80 år har de utvecklat handskar som ska värma, skydda och ge fingertoppskänsla i de mest skiftande miljöer. Allt de gör idag har växt ur timmerskogarna på det småländska höglandet. Fantastiska handskar i ljuvliga kvaliteter.

J. Lindeberg

När J. Lindeberg grundades 1997 var tanken att kombinera mode och sport. Sedan dess har utbudet expanderats och säljs nu i mer än 30 länder världen över.

just female

Just Female är samtida kvinnlig elegans som fångar upp de senaste trenderna utan att frångå klassiska snitt och siluetter.

K.O.I - kings of indigo

...

lily and Rose

LILY AND ROSE SMYCKEN FÖR VARDAG OCH FEST Välgjorda smycken inspirerade av världens kronjuveler och vintage accessoarer med en nordisk känsla i färgpaletten skapas Lily and Rose by Zetterberg.

Maska

Maska, ett Göteborgsbaserat märke som lanserades i januari ...

Mason´s

Mason’s härstammar från den italienska byn Livorno och d ...

Morris

Morris startades år 2004 av Jan och Eva Alsén. Jan som tidigare ägnat hela sitt yrkesamma liv åt design, produktutveckling, konceptualisering och produktion åt flera av Skandinaviens stora varumärken kände att det var dags att göra något eget.

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé känner till hemligheten bakom den goda smaken, som utbildad kock och konditor på prestigefyllda ”Pic Valence” med tre stjärnor i Michelinguiden.

NN07

NN07 står för No Nationality 2007 (året som företaget grundades). Och den gränslösa världsbilden genomsyrar hela varumärkets lätt bohemiska själ.

One Season

Som namnet antyder finns detta bara en säsong per år och det är på sommaren. Från Australien kommer detta färg- och mönsterstarka varumärke.

Oscar Jacobson

Oscar Jacobson är ett svenskt företag som designar stilrena herrkläder och tidlöst golfmode. Företaget grundades i Borås 1903 och kännetecknas historiskt av handelsresande med genuin textilkunskap.

ottodáme

Avslappnade chica italienska damkläder. ...

our legacy

Ett svenskt herrmärke som grundades 2005. Deras dressade me ...

Playboy Footwear

Ända sedan 1936 har Playboy Footwear gjort avtryck med sin trendsättande design. Den s.k. ”Playboy skon” har en ikonisk status och är än idag omåttligt populär.

Polo Ralph Lauren

Klassisk och autentisk, Polo är grundstenen bland Ralph Laurens herrkollektioner, den kombinerar den tidslöst avslappnade estetiken som återfinns på Amerikanska Ivy league-universitet med en mer proper Engelsk stil.

Pour hommes

Skräddarsytt för mannen på ett elegant och relevant sätt ...

PRIMEBOOTS

Fantastiskt spanskt hantverk i skinn. Varumärket har vuxit ...

R.M Williams

R.M Williams grundades och etablerades 1932 av den australiensiska legenden Reginald Murray. Redan från start präglades verksamheten av kvalité, äkthet och hållbarhet, begrepp som stämmer lika bra idag.

Replay

Replays resa tog sin början 1978 då en man vid namn Claudio Buziol registrerade varumärket, resten är en framgångssaga.

rue de femme

Feminint dansk varumärke som etablerades 2014. Fokus ligger på fina blusar och klänningar i härliga mönster och modeller.

saddler

...

save the duck

Ekologiska färgglada djurfria dunjackor. En jacka rädda ...

Scotch & Soda

Scotch & Soda brinner för att göra kläder som passar alla individer. Scotch & Soda har en minutiös känsla för detaljer, tillverkat i material av högsta kvalité.

Second Female

Med en feminin silhuett skapar Second Female säsongens "må ...

Soaked in Luxury

Soaked in Luxury är ett livfullt feminint danskt varumärke. De gör det lätt för kvinnor att hitta sin egen stil bland många härliga plagg med fina detaljer.

Stenströms

Stil, komfort och kvalitet i detalj. Det är filosofin som gjort Stenströms till ett av Sveriges mest välkända varumärken.

Stone island

Stone Islands har varit verksamma sedan 1982. Varumärkets kultur präglas av research, experimenterade, funktion och nytta.

Tretorn

Sedan 1891 har de tillverkat kläder för Skandinaviens tuffa väder. Detta härligt varumärke som fortsätter att utvecklas vill vi gärna vara torrskodda tillsammans med.

twist & tango

Look feminine, feel great. Det är känslan som det kreativa teamet bakom svenska varumärket Twist & Tango vill fånga.

Universal Works

Davud Keyte är mannen bakom Universal Works. Efter tjugo år i branschen insåg han att han ville frångå modeaspekten och lägga allt fokus på plaggens passform, funktion och snitt.

Vanilla Fly

Härlig lekfull inredning som sträcker sig från snygga ljuslyktor till fina kort till alla högtider.

wigéns

Since 1906 ...

xacus

...