SUNCOO

Fantastiska färgkombinationer, livfulla tryck, massor av detaljer, perfekta snitt – helt enkelt ett 100% parisiskt varumärke.
2010 grundade Stella, en modefanatiker sedan barndomen, varumärket Suncoo. Inspirerad av sina resor, design och den chica franska livsstilen, skapar Stella en modern garderob för de evigt eleganta kvinnorna.

Hos oss på Bomullsfabriken finner du noga utvalda plagg ur Suncoos kollektioner.

Suncoo

Varumärken

STYLEIN

Svenska Stylein grundades 2001 av designern Elin Alemdar.Varumärket kombinerar ett tidlöst men samtidigt modernt designuttryck och skapar mode för alla tillfällen. Skandinavisk minimalism, kvalité och perfekt passform är alla viktiga…

Alpha Studio

Italienska Alpha Studio gör plagg med kvalitet och elegans som är tillgänglig för alla – och med inspiration från Florens och konstvärlden skapar de kollektioner med en kombination av tradition…

Bergs Potter

Handgjorda krukor med sin historia i Köpenhamn – producerade med passion i Toscana. Ett hantverk som bara blir vackrare med tiden.

Read

Read handlar om att kunna läsa. Läsglasögon för den trendiga. De flesta bågar är tillverkade i acetat plast vilket ger mer lyster och glans än andra plastmaterial.