FINAMORE 1925

”…simply the most beautiful shirt in the world”
Napolitansk sömnadskonst när den är som bäst!
Varje Finamore-plagg, varje skjorta för med sig unika detaljer, skönheten i det ”handgjorda” av den napolitanska skräddartraditionen – detaljer som sedan 1925 har gjort Finamores skjortor till en lyxprodukt.
Finamores skjortor är helt enkelt ett plagg för stilälskare.

På Bomullsfabriken hittar du ett noga utvalt urval av dessa fantastiska plagg till herr.

FINAMORE

Varumärken

Daniele Fiesoli

 “Daniele Fiesoli Absolutely Made in Italy” – är detta varumärkes motto, vilket i sin tur avspeglas i varenda plagg. Grundaren Daniele Fiesoli är en specialist när det kommer till stickad design…

STAND STUDIO

Svenska Stand Studios grundades 2014 av Nellie Kamras. Kollektionen består till största del av läder och fuskpäls men också i ull och veganskt-läder. Hos oss hittar du jackor och väskor…

KAVAT

Sedan 1945 har svenska KAVAT skapat kvalitetsskor med en klassisk stilkänsla. Nu hittar du ett noga utvalt sortiment av deras herr- och damskor hos oss på Bomullsfabriken.

Sartoria Partenopea

Italienska Sartoria Partenopea skapar skräddarsydda herrkläder. Ordet partenopea betyder skräddare eller skräddarsydda hus. Ordet sartoria framkallar tradition, skicklighet och elegans. Dessa element är kärnan i deras skräddarsydda herrkläder.