Personal Shopper

För dig som vill ha hjälp med att hitta stilen eller bli inspirerad

Om du behöver hjälp att hitta den stil som passar dig bäst eller bara den perfekta kombinationen till jobb, vardag eller till helgens festligheter så kan vi hjälpa dig att hitta de kläder som passar just dig.

Tillsammans gör vi det bästa urvalet där vi tar hänsyn till färger och trender och anpassar dessa till din stil och som framhäver dina bästa egenskaper.

Personal shopping hos oss innebär att vi personligen guidar dig genom Bomullsfabriken, antingen genom ett besök hos oss, eller på distans genom skype där vi diskuterar fram dina behov och önskemål och sedan visar vad vi kan erbjuda dig. När du gjort ditt urval ordnar vi med leverans så att du kan prova hemma i lugn och ro för att sedan ta ditt beslut om vad du önskar handla ifrån oss.

När du bokar en tid hos oss för personal shopping guidas du till de kläder som passar dig och hur du får ut så mycket som möjligt av din garderob.

Behöver du hjälp med att hitta rätt present?

Det är en konst att hitta rätt presenter till dem du tycker om. Vi kan hjälpa dig att ta fram olika förslag utifrån dina önskemål.

Intresserad av något av ovan alternativ? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort!