Om Oss

Inspiration föder kreativitet och nya idéer. Nääs Fabriker är själva sinnebilden för inspiration med sin historiska arkitektur och kulturarv. I denna miljö hittar vi vår inspiration till att utveckla Bomullsfabriken och skapa en unik butik för våra kunder.

Vi har öppet för dig, vardagar 10-18 och helger 10-16.

Vi har öppet Midsommarafton och Midsommardagen 10-16.

Events

Med jämna mellanrum anordnar vi speciella events. Det kan vara knutet till en kickoff, konferens eller ett event. I butiken kan vi kombinera shopping med en föreläsning och något gott att äta och dricka. Möjligheterna är enorma, endast fantasin sätter gränser. Kontakta oss så tar vi ett möte.

EN MILJÖ SOM INTE LIKNAR NÅGON ANNAN…

…är en klyscha som i det här fallet faktiskt är sann. Fabrikernas vackra byggnader har genom åren varsamt renoverats och utvecklats. Byggnaderna i kombination med den vackra naturen vid Sävelången ger en unik shoppingmiljö.

FRÅN BOMULLSSPINNERI TILL LIVSSTILSBUTIK

Allt har sitt ursprung från någon eller något. Nääs Fabriker har sitt från det unika läge som fabriken byggdes på 1833. Peter Wilhelm Berg förälskade sig i platsen vid sjön och såg stora möjligheter i vattenfallet som han utnyttjade till vattenkraft för att tillverka el till sitt spinneri. Där och då startade Nääs Fabriker resan från bomullsspinneri till företagscenter. För att förena familjen Bergs historia med framtiden vill vi på Bomullsfabriken skapa en plats där människor möts och inspireras.